Terugblik Kick-off URBINN

 In Nieuwsbericht

17 januari was het zover: Het URBINN project is officieel gestart! In URBINN gaan we mobiliteitsconcepten ontwikkelen voor het stedelijk gebied. Er zijn vijf thema’s die ieder een eigen roadmap hebben die invulling moeten geven aan de ambitie om een zelfrijdend voertuig te ontwikkelen en bouwen! Met een groep vertegenwoordigers uit onderwijs, overheid en bedrijfsleven zijn er afspraken gemaakt over de deelprojecten die komende periode uitgevoerd gaan worden rond het thema Mobiliteit.  De bedrijven hebben hierbij aangegeven als opdrachtgever te willen optreden. Parallel aan deze activiteiten gaan we op zoek naar mogelijke subsidies om de verdere ontwikkeling te versnellen. Meewerkende bedrijven in de startende coalitie zijn Accenda, Trens en DAM. Het plan van aanpak met een roadmap per thema is te vinder onder deze link.

Recent Posts